Ce spun clienții despre noi

Înregistrează numele de domen MD minim pentru 1 an și fii activ pe net chiar de azi

Atunci când dorești să-ți dezvolți afacerea în R.Moldova nu rămâne nimic decât să-ți înregistrezi domenii .md. Verifică disponibilitatea numelui de domen md

Înregistrează domeniu

Este foarte simplu, în doar 5 clickuri

Domen .MD cu reducere

Înregistrează domen .MD și fii online chiar de azi

Începe acum
22 60
€/annually

Condiții de înregistrare a domenului

Înregistrare domenii .MD: Domenii MD se inregistreaza pentru o perioadă minimă de 1 an și maxim 5 ani.
Anularea: Domeniile .MD nu pot fi anulate sau modificate după înregistrare. Domenul va fi activ pe internet până la următoarea perioadă de facturare
Modificare domenii .MD: Numele de domenii md nu poate fi modificat sau schimbat după înregistrare
Acte de înregistrare: Pentru înregistrarea numelui de domen md este nevoie de codul personal (IDNP)

Prețul de înregistrare și prelungire a domeniilor .MD

Taxa de prelungire a domeniului .MD poate fi modificată în dependență de cotație pe piață

Înregistrare domen
22 60 €/
Prelungire domeniu
28 00 €/
Transfer domen
26 80 €/

Întrebări frecvente despre domen MD

Jos găsiți cele mai relevante întrebări despre .md domain. În cât timp sunt disponibile .md domains, pe ce perioadă de timp se poate de procurat .md tld

Cât timp durează activarea domeniul MD?

Domeniile MD se activează în mod automat îndată ce achitarea este confirmată de către sistemul de plată. Domen MD devine funcțional în decurs de 2 ore din momentul activării.

Cât de lung poate fi numele de domen MD?

Numele de domenii .MD nu trebuie să depășească 63 de caractere. Caracteristicile numelui de domenii nu poate să înceapă și să se termine cu cratimă (-). Înregistrarea numelui de domenii md nu se recomandă utilizarea majusculelor. După înregistrare numelui de domenii nu poate fi modificat, deoarece numele este unic, modificarea unui caracter dintr-un nume de domen înregistrat, obțineți un alt nume de domen care va fi considerat ca înregistrare nouă de nume de domen md.

Cine este considerat proprietarul domeniului?

Proprietarul domenului devine persoana fizică sau juridică, care este indicată în contractul de procurare a numelui de domen MD.

Pentru ce perioada pot înregistra un domen md?

Domenii .MD, pot fi înregistrate pentru o perioadă minimă de 1 an și maxim 5 ani. Domeniile înregistrate nu pot fi modificate sau anulate după înregistrare. Domenul va fi activ până la următoarea perioadă de facturare.

Care este perioada de grație a numelui de domeniu md?

Perioada de GRAȚIE a numelui de domen MD este de 30 zile. Primele 5 zile numele de domeniu md este activ, din a 6 zi domenul devine incativ, însă proprietarul domenului poate să-l reînnoiască. La sfârșitul perioadei de GRAȚIE în cazul că proprietarul domenului nu-l reînnoiește, numele de domen md este șters automat din baza de date TLD .MD În acest caz domenul devine disponibil și poate fi înregistrat de un alt registratar.